Intenso Interim Management

Intenso Interim Management arbetar med interimslösningar där vi hjälper företag med en tillfällig lösning när någon plötsligt sagt upp sig eller när organisationen behöver göras om.

Genom kvalificerad kompetens erbjuder vi interimslösningar till alla branscher och vi kan hjälpa ert företag att identifiera vad ni behöver nu samt vilka krav en genomtänkt plan ställer på en permanent lösning. Vi tar fram en kompetent och erfaren konsult som gör jobbet!

Tips om uppdrag

Alla våra lediga uppdrag skickas ut via våra matchningsutskick. Genom att registrera dina önskemål får du intressanta tjänster direkt på mailen och kan söka först av alla!

Registrera dig

LinkedIn

Vi lägger ut alla lediga interimtjänster på vår LinkedIn. Vi publicerar även tips som kan vara bra att tänka på när du arbetar som interimskonsult. Följ oss för att inte missa något!

Följ oss

Förfrågan

När du gör en förfrågan till oss matchar vi den mot våra kandidater. Det är kostnadsfritt att göra en förfrågan och vi debiterar inget för att starta uppdraget.

Skicka förfrågan
image

Arbeta som interimskonsult?

Hos oss kan du som interimskonsult antingen vara anställd eller ha eget företag. Vi arbetar inom många branscher med så väl globala världsledande företag som små lokala där alla är i behov av en tillfällig kompetens.

Många interimskonsulter är mycket erfarna och har arbetat med interimsuppdrag en stor del av sin karriär, andra vill testa på och söker sitt första uppdrag. Vi välkomnar alla till oss! Det som våra konsulter har gemensamt är att de har gedigen kompetens och snabbt kan sätta sig in i uppdraget.

Genom samarbete med våra systerbolag Intenso Teknikrekrytering och Säljpoolen, går det också utmärkt att bli rekryterad till en vanlig anställning. Vi på Intenso Interim Management är ett mindre och personligt företag som vill vara en del av din karriär!
Funderar du på att bli interimskonsult, registrera dig idag och få tips på våra interimsuppdrag!

Gå med i nätverket

Rekrytera en interimskonsult?

Vi arbetar med interimslösningar på strategisk och ledningsnivå inom alla branscher. Hos oss hittar ni bland annat personer med erfarenhet som bolagschef, verksamhetschef, försäljningschef, CFO, HR-chef, projektledare eller tekniska specialister.

image

Kvalificerade kandidater

Vi har ett av Sveriges största kandidatnätverk. En databas som byggts upp i över 25 år och genom hundratals rekryteringsuppdrag varje år kan vi idag erbjuda kvalificerade kandidater som står redo att anta sitt nästa interimsuppdrag. Alla kandidater som söker ett uppdrag och väljs ut av oss, genomgår en gedigen process för att försäkra er om att ni får rätt person till ert uppdrag.

Du gör enkelt en förfrågan till oss, så matchar vi den mot våra kandidater.

Det är kostnadsfritt att göra en förfrågan och vi debiterar inget för att starta uppdraget. Ger du oss ensamrätt på din förfrågan kommer vi att annonserna den externt i de stora annonsportalerna utan någon extra kostnad!

Kontakta oss

Kontakta oss med dina frågor!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan gällande ditt ärende.

Ditt namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.